Kultúra

2015.10.13. 14:59

Tizenöt év eredménye - "Ez vagyok én" című kiállítás a Rudas aulában

Dunaújváros - Másfél évtizede évről évre remek alkotások sorával jelentkezik az "Ez vagyok én" című kiállítássorozat.

Szabó Szabolcs

Joggal köszöntötte zúgó vastaps hétfőn délután a Rudas középiskola aulájában a Mindannyian Mások Vagyunk Egyesület idei Ez vagyok én című, immáron nemzetközi kitekintésű kiállítását. Egyrészt sokszínű és számos izgalmas és érdekes alkotást vonultat fel az idei termés is, másrészt egy kisjubileumot is ünnepelhettek a szervezők és az alkotók, hiszen tizenöt éve kezdődött a kiállítássorozat példaértékűnek mondható története. A tárlatot befogadó Rudas részéről Szemenyei István igazgató köszöntötte az egybegyűlteket, aki megjegyezte, bízik benne, hogy a következő sok-sok évben is kéz a kézben járnak majd az egyesülettel.

A hagyományos ajándék- és oklevélátadás mellett természetesen ezúttal is jutott tér és idő az ünnepi produkcióknak, amelyet a Mindannyian Mások Vagyunk Egyesület közösen végigtáncolt és énekelt indulója zárt.

A fogyatékkal élő alkotók Jószolgálati Otthon, Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Ifjúsági Egyesülete, Mindannyian Mások Vagyunk Egyesület, Móra Ferenc Általános Iskola, valamint két veszprémi és egy baróti intézmény kiállításán ezúttal több mint 200 művész 225 munkája látható ezen a héten a Rudasban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!