Kultúra

2016.07.22. 19:20

Új világ a Kamarában

Dunaújváros - Igazi friss, nyárközepi tárlattal várja az érdeklődőket a Kamara Galéria. Soós Zsuzsanna Új világa.

Szabó Szabolcs

Könnyű helyzetben találta magát pénteken kora este Balogh Tamás újságíró, a Kamara Galéria kiállítássorozatának mindenkori házigazdája, hiszen egy igazi nyári, vidám és lendületes tárlatot konferálhatott fel a szépszámú közönségnek a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamarában. A helyi alkotókat bemutató sorozatban ezúttal Soós Zsuzsanna festőművész kapott főszerepet, aki valóban friss és új alkotásokkal lepte meg az érdeklődőket. Az alkotó eddigi pályáját Kunos Vanda pedagógus mutatta be a hallgatóságnak, az ilyenkor szokásosnak mondható kultúrműsor keretében pedig Vincze Hajnal Blanka és Kunos Miklós szórakoztatta az egybegyűlteket.

Soós Zsuzsanna a tárlatnyitányt követően lapunk kérdésére elmondta az Új világ címmel szemlézhető gyűjtemény főként aktuális törekvéseit és elképzeléseit tárja a Kamara látogatói elé. A kiállítás egy hónapon át láthatható a folyósógalériában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!