Újévi gála - sok jó zene

2017. január 09., 19:30 szerző: Balla Tibor fotós: Zsedrovits Enikő
komment
Parádés gálát tartott a hétvégén a Sándor Frigyes Alapfokú Művészetoktatási Intézmény. Felléptek az iskola tanárai, diákjai és a Princess hegedűtrió.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Egy ilyen fellépés kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy az intézmény felvonultasson mindent, amire büszke lehet a különböző hangszeres képzésekben.

A fafúvós kamaracsoport: Tótin Szilvia, Pálinkás Eszter Ágnes, Burkovics Márton és Tótin István Fotó: Zsedrovits Enikő

Elsőként a Dőr Gabriella - Matolcsi Katalin jól összeszokott párosa lépett színpadra egy Hacsaturján zongora négykezessel, a Keringővel. Őket követte a fafúvós kamaracsoport (Tótin Szilvia, Pálinkás Eszter Ágnes, Burkovics Márton, Tótin István) Pachelbel Kánonjával. A harmonika-zenekar Juhos Melinda vezényletével biztos siker, két produkciót, egy Harry Potter-darabot és a Costa Brava című szerzeményt adta elő. Könnyedebb műfajokat is becsempésztek.

A vonósegyüttes Pomposné Zelena Erzsébet vezényletével lépett fel Fotó: Zsedrovits Enikő

Csajkovszkij Két jazzfeldolgozása hangzott el a Diótörő és a Hattyúk tava című balettből, előadták: Pásztor Magdolna, Balogh Zoltán András és Tótin István. A vonószenekar Pomposné Zelena Erzsébet vezényletével egy klasszikust és egy Joplin-darabott adott elő. A fúvósegyüttes három könnyed darabja után ismét a Dőr Gabriella - Matolcsi Katalin páros ült a zongorához egy boogie-voogie fantázia erejéig.

A második felvonást a Princess Hegedűtrió klasszikust a modernnel ötvöző műsora töltötte ki.

Balla Tibor

2017. január 09., 19:30 szerző: Balla Tibor fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...