Kultúra

2015.07.01. 15:39

Újra Naked woods

Dunaújváros - A Petőfi Művészeti Liget sorozatában a Naked Woods elnevezésű zenei formáció lép színpadra vasárnap este nyolc órakor a szabadtéri színpadon.

Balla Tibor

A Naked Woods név talán sokak számára ismeretlenül cseng, pedig Polyák Eszter 2008-ban alapította akusztikus zenekarát ezen a néven. A hangmérnökként is dolgozó énekesnő később maga hangszerelte és rögzítette némi elektronikával és hangmintákkal vegyített folk-pop dalait, majd tavaly októberben jelentkezett a Darkness című minialbummal, amelyet élőben az A38 hajón, Emilíana Torrini előzenekaraként mutatott be. Fires című dalát hónapokig játszotta az MR2, két kategóriában is bekerült a neves amerikai ISC dalszerzői verseny elődöntőjébe, és március elején a BBC6 műsorvezetője, Tom Robinson Fresh On The Net blogjának szerzői és olvasói is a hét legjobbjai közé szavazták. Az énekesnőt élőben a dunaújvárosi Dalai Dávid zenekar tagjai: Martinkó Tamás (gitár), Farkas Csaba (basszus) és Szekeres István (dobok) kísérik, a programból nem derül ki, hozza-e két vokalistáját és hegedűsét is. Akik május közepén elmulasztották első itteni fellépésüket, most mindenképp legyenek ott, mert a formáció ígéretes jövő elé néz!




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!