Kultúra

2015.07.15. 19:13

Vakáció! - Kortárs képzőművészeti turnusok Dunaújvárosban

Dunaújváros - Nem mindennapi körutazásra csábít a Kortárs Művészeti Intézet maratoni vakáció turnusa. Kortalan kortárs üdültetés.

Szabó Szabolcs

A dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézetben akkor is nyaralhat, ha egyébként nem lenne rá módja! ígéri a KMI soros kiállítása, amely Vakáció-Szimulátor címmel várja a nyaralókat a Kortársban.

A kiállítás két kurátora: Zsinka Gabriella és Fehérvári Tamás, a több hetesre tervezett üdülési turnust pedig Egressy Zoltán író, költő, műfordító indítja be, Kis Anica közreműködésével. A nyári kaland július 31-ig várja a hivatásos és az egyszeri nyaralóközönséget. Vakáció-Szimulátor mindenkinek!

Egy hűsítő tárlat várja az érdeklődőket a Kortárban. Fotó: Zs. E.

A szimulátor alkotógárdája: Baranyai Levente, Blahó Borbála, Bondor Csilla, Chilf Mária, Czene Márta, Duliskovich Bazil, Fehér László, Felsmann István, Füredi Tamás, Galambos Áron, Hatházi László, Kudász Gábor Arion, Móder Rezső, Páhi Péter, Pályi Zsófia, Pintér Gábor, Szűcs Attila, Várnai Gyula.

A Kortárs Művészeti Intézet szimulátora ingyenesen kipróbálható július 31-ig, vasárnapok kivételével 10-től 18 óráig.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!