Váratlan események, nagy pénz, bonyodalom

2017. január 11., 09:00 szerző: L. Mészáros Irma
komment
Dunaföldvár - Fordulatos, pergő komédiát ígérnek a földvári Téli Színházi Esték második programjaként január 26-án, csütörtökön.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Bánfalvy Stúdió előadásában, Hujber Ferenc, Vastag Tamás, Kiss Ramóna és Bánfalvy Ágnes főszereplésével a furcsán hosszú elnevezésű Elvis, oltár, Miami, avagy félmillió dollár gazdát keres című darabot láthatja a közönség.

A színlap ismertetője szerint az Elvis-rajongó Tom és felesége Miamiba készül a várva várt Elvis-estre. De valami közbejön, s ez megváltoztatja és izgalmassá teszi a következő órákat. Váratlan események, nagy pénz és bonyodalmak… Bűnügy? Komédia? S mit keres a címben az oltár? Előzetes kérdéseinkre bizonyára választ kapunk az előadáson.

A Bánfalvy Stúdió előadása pergő vígjáték élményét ígéri Fotó: internet

Az 1955-ben született brit szerzőről, Miles Tredinnickről annyit tudni, hogy rockénekesként indult, majd színművek és tévéjátékok forgatókönyvírója lett. Ez az egyik legismertebb vígjátéka.

Aki könnyed szórakozásra vágyik, 19 órakor ott a helye a dunaföldvári Művelődési Központ színháztermében. A jegyek elővételben a helyszínen és online is vásárolhatók.

L. Mészáros Irma

2017. január 11., 09:00 szerző: L. Mészáros Irma

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...