Kultúra

2017.01.27. 20:45

Vivien Holloway volt a vendég Perkátán

Perkáta - Steampunk írónő látogatott el Perkátára a könyvtárba. Érdekes, jó hangulatú délutánt töltött el együtt az olvasókkal.

Horváth Dóra

A magyar kultúra napja alkalmából író-olvasó találkozóra hívta a perkátai József Attila Nagyközségi Könyvtár az érdeklődőket január 20-án. A program vendége Vivien Holloway, eredeti nevén Sasvári Vivien volt, aki a magyar spekulatív irodalom területén alkot.

Az írónő a steampunk stílust képviseli műveivel, amelyek fordulatokban és humorban gazdagok. Ezek közül az írásai közül mutattak be többet is a délután során, ahol tinédzser és felnőtt olvasók egyaránt megjelentek.

Vivien Holloway bővebben beszélt a már megjelent könyveiről
Fotó: Horváth Dóra

A beszélgetés vezetője Lászlóné Szabó Edit, a József Attila Nagyközségi Könyvtár vezetője volt, aki lényegre törő kérdéseket tett fel Vivien Holloway számára, s ennek köszönhetően közelebbről is megismerkedhettek a fiatal lány képzeletvilágával és kalandos történeteivel.

Az írónő laza, fiatalos természete nagyon hamar magával ragadta a közönségét, így a találkozó végén bátran mertek tőle kérdezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!