Laza

2014.12.30. 08:43

Üzenj boldog új évet - szilveszteri sms-ek

Újévi kismalac farka lógjon a szádba, hajnali hat előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, harsogjon az ének, ilyen Boldog Új Évet kívánok én Néked!

Ma befogsz rúgni, mint a szamár, holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! B.U.É.K.

Igaz, hogy még nincs itt az év vége, de én lehet, hogy négykézláb érek a végére. Ezért hát, míg stabilan állok, Boldog Új Évet Kívánok!

Eljött hát a az év vége, pezsgős üveg kézbevéve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább állok, úgy is tudtad hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom!!! B.U.É.K!!!

Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Új Évnek keretet! Had ihassunk, had ehessünk az új évben eleget! BÚÉK!

Itt az új év, újat hozzon! Régi jótól meg ne fosszon! De ha több jót nem is adhat, vigye el a régi rosszat! B.U.É.K.

Lágy esőben, tömör ködben, holt részegen, mély gödörben, szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján,átölelem a világot. Boldog Új Évet Kvánok!

Lágy esőben, tömör ködben, részegen, mély gödörben Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelve a világot Boldog Új Évet Kívánok!

Az új évben legyen részed minden szépben szexben 7szer minden héten,de légy ma éjjel disznó részeg így búcsúztasd az óévet! BUÉK!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

Disznó sivít petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok Boldog új évet kívánok!

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre jóra. Boldog új évet!

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Bújjál mellém Szilveszter. Miért? Te vagy az Újév? Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet kívánok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!