• cikk kép
  Kamera az autóban?

  Egyre többen szerelik fel gépkocsijukat autós kamerákkal. Ezek a „szemek” pedig mindent rögzítenek, mutogatni nem érdemes, mint ahogy tilosban parkolni, vagy szabálytalanul előzni sem. Bár tudni kell, hogy hazánkban a jogszabályi háttér számos korlátot alkalmaz ebben a tekintetben.

 • cikk kép
  Luxusautót koboztak el gyorshajtásért

  Az eset Svájcban történt. A baleset-megelőzési bizottság által közzétett beszámoló szerint augusztus elején zajlott le az eljárás.

 • cikk kép

  A járműgyártás Alfája és Skodája az új szabadidőparkban

  A veteránautók bibliája

  Úrhida -– A ma veteránautói az egykori járműgyártás gyöngyszemei. A fehérvári egyesület 10 éves múltra tekinthet vissza, tavaly ősszel indított tagtoborzásuk sikerrel járt, megújultak, a derék kompánia immár ötven autóstársat számlál.

 • cikk kép
  Címvédésre készül a legjobb kamionsofőr

  FMH-információ -– Címvédésre készül az 5 tengelyen -– biztos kézzel tavalyi nyertese, Könczöl András annak reményében, hogy újra megnyeri az 1 millió forintos álomnyereményt és a dicsőséget, hogy ismételten ő lehet Magyarország legjobb kamionsofőrje.

 • cikk kép
  Visszafogja a használtautó-import növekedését az árfolyam

  Múlt héten arról adtunk hírt, hogy csúcsot ért el az év első hónapjaiban a használtautó-index. A növekedés az utóbbi hetekben lelassult.

 • cikk kép

  A rendőrség illetékesét nem kérdezhettük, közleményt kaptunk

  Pityókás bringások az úton

  Fejér megye - Ittas biciklis az úton -– ma már „élből” nem büntethető, vele szemben nem érvényesül a zéró tolerancia. De ki mondja meg, hogy alkalmas-e a biciklizésre?

 • cikk kép

  A rendszám egy Bujtor-filmből származik, más egyedi jele is van

  A korhű csíkos ezerkettes Zsiguli

  Felnőtt már egy generáció akinek semmit nem jelentenek ezek a szavak, mint „ezeröcsi”, ezerkettes, ezerötös és a Zsiguli.

 • cikk kép

  A biztosítók és a tulajdonosok véleménye némileg eltér

  Lopják a luxusautókat

  Továbbra is keresettek a prémium autómárkák a tolvajok körében. A 2013-as lopási statisztikák alapján az eltulajdonított kocsik top tízes listáján előkelő helyen szerepelnek a Volkswagen, a BMW és a Mercedes modelljei.

 • cikk kép
  Dunaföldváriak is tekertek a 24 órás MTB váltóversenyen

  A dunaföldvári Magyar László Gimnázium diákjaiból és tanáraiból alakult eMeLGé elnevezésű csapat eredményesen letekerte az idei 24 órás Mountainbike váltóverseny távját.

 • cikk kép
  Kamion elején a történelmünk

  Sümeg - A Hét vezér képe díszíti Simon József kamionját. Az Európa-szerte megforduló járművet mindenütt megnézik. A kamionból csupán egy van a világon.

 • cikk kép
  Rekordfizetés Alonso-nak?

  Lapértesülések szerint a Forma-1-es olasz Ferrari csapat rekordfizetéssel igyekszik megtartani jelenlegi első számú pilótáját, a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso-t.

 • cikk kép
  Hétköznapi repülő autó? - Eljátszunk a gondolattal, mi lenne, ha gyorsabban fejlődne az autóipar

  Az első kocsi, amelyet belülről hajtottak, és utasokat szállított a Római Birodalomban, kb. i.e. 200-ban jelent meg, emberi erővel, rabszolgák hajtották. Azután hosszú szünet következett.

Magazinok