• cikk kép
  Elvették az idős nő jogosítványát

  Balatonfüred– Egy nyolcvanöt éves nő figyelmetlenül vezetett, aminek következtében egy másik gépkocsivezető súlyosan megsérült. A vétkesnek végleg elvették a jogosítványát.

 • Dobogóval kezdené a szezont Michelisz

  Komoly elvárásokkal indult Franciaországba a túraautó-vb idénynyitójára Michelisz Norbert, aki dobogós eredményt szeretne elérni, méghozzá a fő futamon, vagyis nem a fordított rajtrácsnak köszönhetően.

 • cikk kép
  Emelkedik a benzin ára, a gázolajé csökken

  Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát és bruttó 3 forinttal csökkenti a gázolaj árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

 • Ősszel érkezik az új Porsche Panamera

  Hét év után váltják le a Porsche négyajtós személyautóját – úgy hallani, a második generációból már kombi-fazonú változat is készül. A második generáció új műszaki alapokra épül, könnyebb lesz, takarékosabb, és várhatóan formásabb is, mint kissé ügyetlen formájú elődje.

 • cikk kép
  Visszahívják az elektromos VW Golfokat

  Az amerikai NHTSA több mint ötezer e-Golf visszahívására kötelezi a Volkswagent, az akkumulátor-felügyelő szoftver hibája miatt, amely az autó váratlan leállását okozhatja.

 • cikk kép
  Tavasz van, kinyíltak az autók - Hogyan lehet kerti dekoráció egy öreg járgányból?

  Tisztában vagyunk vele, hogy a lent felsorolt ötletekkel nem mi találtuk fel a spanyolviaszt, ám van úgy, hogy a retró újra divatba jön: ugyanez a helyzet a műszerfalra szerelhető „vázával” és a kiszuperált, nyugalmazott járgányok kerti dekorálásával.

 • cikk kép
  Hogyan lopnak 20 másodperc alatt 30 milliós autót?

  Három napja, Budapest belvárosából, a térfigyelő kamera tövéből loptak egy egy 20-30 millió forint értékű Porsche terepjárót.

 • cikk kép
  Háromból egy angol autós nem tud kereket cserélni

  Az autómentéssel és segítségnyújtással foglalkozó assistance vállalkozások statisztikáiból és megkérdezett autósok válaszaiból készült tanulmány mutat képet az átlag autósról Angilában.

 • cikk kép
  Lehetetlen küldetés? Minimum negyed évbe telik a jogosítvány megszerzése

  Szinte képtelenség pár hét alatt megszerezni a jogosítványt, de vajon miért van ez így?

 • cikk kép
  Benzinháború dúl a Forma-1-ben

  2014 óta ismét a turbómotoroké a főszerep az F1-ben, és ez újabb benzinháborút indított el.

 • cikk kép
  Menni és látni, ez a két legjobb

  Pátka – 75 éves Preinenger Nándor, aki minden bizonnyal a legidősebb aktív kamionsofőr, talán egész Európában. Nemrégiben egy közös ismerősünk felhívást tett közzé a közösségi oldala profilján, hogy segíteni szeretne új kutyát találni idős kamionos ismerősének, akinek sajnos elpusztult a szeretett rotweilere.

 • cikk kép
  Elvittük egy körre a kommunista hadseregtábornok Mercijét

  Pápa - Mintha fotelben ülne az ember, méghozzá a legkényelmesebb fajtából. Ez volt az első gondolatom, amikor megtettem az első métereket egy idén 34 éves, nem akármilyen Mercedesszel. Ez a járgány ugyanis egykoron Czinege Lajos hadseregtábornokot szolgálta.

Magazinok