Lóerő

2015.11.25. 14:03

Felnicsík, avagy a motorgumi elengedhetetlen esztétikai kiegészítője (x)

Megvásároltad az új motorgumid, vagy vettél egy használt robogó gumit a kismotorra, de érzed, hogy valamivel még fel lehetne dobni a külsejét. Felnézel kedvenc motorgumi webshopodra, és egyből rá is akadsz a megfelelő kiegészítőre.

Ez a kellék nem más, mint a felnicsík, mely roppant mód fel tudja dobni a gumikat. Ez a nagyon olcsó és roppant egyszerű tuning kellék remekül mutat minden egyes felnin. Véleményünk szerint sokkal szebb megoldás, mint nem épp szép matricákkal teleragasztani a motor idomait. Ezeknek nem csak esztétikailag nincs kielegítő hatásuk, de még sok esetben fényvisszaverő jelleggel bírnak, amely sok esetben zavaró lehet. Arról nem is beszélve, hogy egyes motoroknál a matricákat felragasztani már-már bűn. Épp ezekre a motorokra, de inkább minden motorra lett kitalálva a felnicsík. Ízléses és roppant mutatós.

A felszereléssel sincs nagy gond, de a legjobb eredményért mindenképp érdemes kérni pár haver segítségét. Érdemes megvárni egy kerék kiszereléssel járó műveletet, mert így lényegesen gyorsabban és persze precízebben lehet felhelyezni a csíkot. Nem mondjuk, hogy lehetetlen egyedül megcsinálni, azt viszont garantáljuk, hogy a magyar nyelv pikánsabb szavaira is szükség lesz, ha egyedül vágsz neki a felragasztáshoz. A lényege egyszerű: a felni peremére folyamatos ráfeszítéssel nyomjuk a szalagot, eközben pedig a segítőkész haverok enyhén előfeszítik a sajnos könnyen szakadó matricát. A biztos eredmény érdekében győződjünk meg róla, hogy a felnink tiszta, és nem borítja nem kívánt zsír vagy olaj, vagy akármi, aki ronthatná a sikeres felragasztás esélyeit. Ha felragasztottuk, akkor vigyázzunk rá, hogy oldószerek ne igazán érjék.

Ha megtaláltad kedvenc motorgumi webshopodban, hogy milyen felnicsíkot szerelsz motorgumidra, vagy robogó gumidra, akkor ne habozz, az esztétikai siker garantált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!