Fűthető ruha, motorra

2016. december 16., 11:49 forrás: Fejér Megyei Hírlap
komment
Budapest - A héten mutatták be a sajtónak a Karsai holding pécsi leányvállalata által kifejlesztett fűthető ruhát.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A fűthető ruhát elsősorban a motorosokra gondolva fejlesztették ki, de jó hasznát vehetik azok is, akik munkájukat végzik a hidegben járművön ülve. Az 1997 óta termelő üzem kollektíváját sorozatosan kérik fel partnerei valamilyen, a hazai és nemzetközi piacot megreformáló termék kifejlesztésében való együttműködésre.

Ebben az esetben maga a tulajdonos, a fehérvári Karsai Béla tett javaslatot arra, hogy az innovatív ruházat fejlesztését a már sokszor bizonyított csapat végezze. A magyar találmány hosszú évek fejlesztőmunkáját követően érte el jelenlegi formáját. Az alapkoncepción a pécsi vállalkozás számtalan beavatkozást végzett a tökéletes termék létrehozása érdekében.

Több új gyártószerszám elkészülte, kísérletek sorozatai, tesztkilométerek ezrei alatt mind a technológia, mind a dizájn tekintetében sikerült egy időtálló és megbízható szettet létrehozni - hangzott el a fővárosi sajtótájékoztatón. A ruházat működése egy kisméretű hőcserélő egység támogatásával valósul meg. A jármű hűtővízének hőjét a ruhát körülölelő csőhálózat biofagyálló folyadéka veszi át, és közvetíti a test felé.

A fűtés intenzitását a szetthez tartozó vezérlőegységgel lehet állítani.

2016. december 16., 11:49 forrás: Fejér Megyei Hírlap

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...