Lóerő

2014.10.08. 19:50

Laczkó Máté a tv-ben is

Dunaújváros - Csütörtök délelőtt, 9 óra negyven perctől az RTL Klub Reflektor című sztármagazinjában is megismerkedhetnek Laczkó Mátéval.

Munkácsi Imre

Múlt pénteken mutattuk be olvasóinknak Lackó Máté 12 éves gyorsaságimotor versenyzőt, aki élete első idényében derekasan helytállt a Moriwaki Cup versenysorozatában. A Mohai János versenycsapatában, a rácalmási MW Perfonce-ban pallérozódó kecskeméti fiatalember a gyorsaságimotoros világbajnokság, a Moto GP közvetlen utánpótlásbázisának számító, éppen ezért ifi-junior Európa-bajnokságnak is nevezett versenysorozatban első idényét a 23 versenyzőből álló mezőnyben a 14. helyen zárta.

Egy kupával a sok közül a Pannóniaringen. Ma az RTL Klub délelőtti műsorában láthatnak néhányat a kollekcióból, és a motorokat is, amivel Laczkó Máté és Mohai János begyűjtötték azokat (Fotó: MW Performance)

A lapunkban is közzétett eredmény felkeltette az RTL Klub televíziósainak érdeklődését, és a Reflektor című sztármagazin csütörtök délelőtti adásába meghívták Mátét és mentorát, edzőjét, aki azonban éppen Máté jövő évi versenyzésével kapcsolatos elfoglaltságai miatt nem tud fellépni a műsorban. Ott lesz viszont néhány idén begyűjtött relikvia, és két motorkerékpár is azok közül, amelyekkel az idény során rajthoz állt. Az egyik bizonyosan az a Moriwaki, amelyikkel a Ten Cate versenysorozatában részt vett, ám a másik még titok, bár tudjuk, mi minden van Mohai János műhelyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!