Megyekártya

2017.03.13. 15:40

A Megyekártya programról

Az ország egyik legnagyobb kedvezményadó hálózatát hoztuk létre. Jelenleg 1997 elfogadóhely közül választhat. Ezeken a helyeken akár 50%-os kedvezménnyel is vásárolhat megyekártyájával.

Mert velünk nem csak előfizetése árát, hanem annál többet is megtakaríthat!

A megyekártya program keretében a kártyabirtokosok számos kedvezményhez juthatnak, számtalan helyen: árengedmény a programban részt vevő partnerek által meghatározott áru vásárlásakor, illetve szolgáltatás-igénybevételkor, kedvezményes hirdetésfeladás ügyfélszolgálati irodáinkban. A Megye kártya elfogadóhelyeink között megtalálhatók többek között:

Az elfogadóhelyekről, partnereinkről ezen internetes honlapon, az "Elfogadóhelyek listája" menüponton keresztül tájékoztatjuk Önöket, melyek a kártya érvényességi ideje alatt is folyamatosan bővülnek. Ugyanitt megtalálják a megyekártya programban részt vevő partnereink pontos nevét, címét, és az általuk kínált kedvezmény mértékét. Ezen kívül az időszakosan megjelenő Megyekártya Magazinból is tájékozódhatnak az érintettek, a honlap alján található "GY.I.K. (Gyakran Ismételt Kérdések)" menüpontban könnyedén választ kaphat a programmal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

A kártya használata praktikus és kényelmes. Önnek nem kell mást tennie, csupán felmutatnia, jelezvén, hogy szeretné igénybe venni az üzlet által meghirdetett és kínált kedvezményt. Érdemes tehát mindig magánál tartania Megye kártyáját, mert áprilisától jelentős összeget takaríthat meg a családi költségvetés számára. A Megye kártya használatával nem csak az előfizetési díjat spórolhatja meg, de annál lényegesebben többet is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!