Mezőfalva

2014.05.20. 16:15

Kis motorosok találkozója és családi piknik a gyereknapon

Mezőfalva - Benzingőzmentes, műanyagmotoros felvonulással kezdődik az apróbbak számára június első vasárnapján a mezőfalvai gyereknap.

Horváth László

A Remalau Nonprofit Kft. támogatásával és a Makk Marcsi családi napközi szervezésében megrendezendő első családi pikniken mindenkit szeretettel várnak, aki szívesen részt venne egy különleges bulin!

Június 1-jén, vagyis jövő vasárnap tíz órától a Piac tér József nádor utca Kinizsi Pál utca 38. útvonalon végighaladó menetre különböző, a gyerekek által kedvelt saját tulajdonú járgányokkal lehet benevezni, mint például műanyagmotor, háromkerekű vagy kétkerekű bicikli. A szervezők közül Juhászné Bokor Brigitta a programról előzetesként elmondta:

- Az igazi motorosokhoz hasonlóan tervezzük a kicsik felvonulását. Az indulásnál a közlekedési szabályok ismertetése után korcsoportonként, a gyermekek életkorának és létszámának függvényében indítjuk a menetet. Biztonságunkra a helyi polgárőrség és a rendőrség vigyáz. Az út célállomásánál a Kiss Kálmán Művelődési Ház udvarán családi pikniket tervezünk, ahol sporteszközöket biztosítunk a kellemes időtöltéshez. Természetesen a piknikezés kellékeiről, mint pokróc, elemózsiás kosár és egyéb felszerelés, mindenkinek magának kell gondoskodnia.

A szervezők nagy izgalommal várják a június elsejét, és bíznak a családok nagyszámú érdeklődésében.

 

Címkék#Mezőfalva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!