Mezőfalva

2015.06.14. 17:15

Búcsúzó mezőfalvi nyolcadikosok

Mezőfalva - Végzős nyolcadikosok búcsúztak az iskolától, szülők, rokonok, nevelők előtt intettek búcsút diákjaink az elmúlt nyolc évnek. Két osztály ballagott.

Horváth László

- Eljött a várva várt nagy esemény, s most búcsút vesztek régi iskolátoktól, mely reméljük második otthon, békés sziget volt számotokra - kezdte búcsúztatóját Jaksics Erzsébet igazgatónő a mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola ballagási ünnepségén. - Hiszünk abban, hogy a mindennapok nevelőmunkája nem múlt el felettetek nyomtalanul, s tanáraitok embersége, a tőlük kapott tudás, szeretet, és megerősítés képessé tesz majd benneteket arra, hogy helyesen és bölcsen döntsetek, majd amikor az szükséges. Reméljük, hogy életetek során képesek lesztek majd megkülönböztetni a jót a rossztól, az értékeset az értéktelentől. Szeretnénk, ha iskolánkból magatokkal vinnétek a tanulás és tudás tiszteletét és méltóságát - bocsátotta útjukra az igazgatónő a végzősöket.

Mezőfalván a Windisch tanulmányi ösztöndíjat Ijjas Gizella az alapítvány megbízott képviselője adta át Tarr Petrának
Fotó: Horváth László

Az ünnepség végén jutalmat, elismerést kaptak a legjobban teljesítők. Az iskola büszkesége, az év diákja címet Bodás Dalma és Sándor Kinga vehette át. Az Útravaló mosoly díj ezüst láncát Szalai Bálint kapta. A Windisch tanulmányi ösztöndíj százezer forintos jutalmát Tarr Petra érdemelte ki. Jó tanulmányi eredményért, jó közösségi munkáért Azurák Flóra, Barati Bence, Bódás Fanni, Killer Martina, Mogyoródi Luca, Szekeres Benjamin, Tauz Fanni, Dócs Cintia, Hajnal Dániel, Jásper Marcell., Maár Bence és Puskás Tímea vehetett át könyvjutalmat.

A 2014-2015-ös tanév végén elköszönt a szülői munkaközösség két vezetője is. Baratiné Hevesi Irén elnök és Borosné Sógorka Auguszta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!