Mezőfalva

2015.12.22. 14:39

Felújították, bővítették, otthonossá varázsolták a termet

Mezőfalva - Karácsonyi ajándékot készítettek a mezőfalvi nagycsaládosok. Nem is akármilyet! Saját kezük munkájának örülhettek a fa alatt.

Horváth László

Korábban lapunk is többször beszámolt a civil szervezet fészekrakási erőfeszítéseiről. Ősszel ígéretet tettek, az ünnepekre megvalósítják elképzeléseiket.

Igaz a mondás, legjobban annak az ajándéknak lehet örülni, amit saját kezűleg készítünk. A mezőfalvi nagycsaládosok amint megkapták az önkormányzattól a régi tanácsházban lévő termet, rögtön nekiálltak az átalakításnak. Falat bontottak, betonoztak, festettek, padló- és falburkolatot építettek. A tagi, intézményi és társadalmi segítséggel bútor, függöny is gyarapította a terem berendezését. Karácsonyra megszépülve, otthonos környezetben ünnepelhettek. Kissné Méninger Judit az egyesület vezetője boldogan és büszkén mutatta az eredményt.

Húsz család, közel nyolcvan fős tagsággal - melyből negyven gyerek - örül most a klubhelyiségnek

- Húsz család, közel nyolcvanfős tagsággal - melyből negyven gyerek - örül most a klubhelyiségnek - ismertette a nagycsaládosok számát a társaság vezetője. Elmondani sem lehet, mennyi munkaóra és támogatás áll az elvégzett munkák mögött. Mellette pedig számos rendezvényen is képviseltette magát az egyesület. Jövőre szeretnénk ugyanilyen lendülettel, hasonló jó eredményeket felmutatni - vázolta a következő év terveit Kissné Méninger Judit.

Aki ismeri a Mezőfalvi Nagycsaládosok Egyesületét, az biztos lehet benne, így lesz!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!