Mezőfalva

2016.02.02. 14:20

Idén is sokszínű a kulturális eseménynaptár Mezőfalván

Mezőfalva - Színes és gazdag Mezőfalva 2016-os kulturális eseménynaptára - tudtuk meg Ijjas Gizella művelődésszervezőtől az elmúlt hét civil egyeztető fórumát követően.

Horváth László

A községhez méltó programokat állítottak össze erre az évre, melyben a hagyományos ünnepek, rendezvények mellett újdonságokra is számíthat a nagyközönség.

- A január mindig a tervezés időszaka. Az összeállításnál külön figyelmet kapott, hogy a régi programokra az idén is eljöhessenek az emberek. A teljesség igénye nélkül: Farsangi és téltemető rendezvény, József nádor hét, húsvéti programok, falunap, közösségi ünnepek és még sorolhatnánk a megszokott, sikeres eseményeket. A hagyományos rendezvények mellett igyekszünk új programokkal is kiegészíteni az eddigi repertoárt. Az egyik ilyen, hogy újra színházi utakat szervezünk, de említhetném a zenés nyáresti találkozásokat, vagy a fiatalokat megcélzó összejöveteleket. A közelmúltban egyeztettünk a civil szervezetek képviselőivel, ki, milyen feladatot tud vállalni a közösségi rendezvényekből. A művelődési ház azonban nem csak a szórakozásnak, művelődésnek ad otthont, különböző tanfolyamok, kurzusok, teszik még színesebbé a mezőfalvi kultúra, művelődés és tanulás tárházát. Programjainkról több médiafelületen tájékoztatjuk az érdeklődőket. Érdemes hozzánk 2016-ban is ellátogatni! - foglalta össze röviden az idei kulturálódási lehetőségeket Ijjas Gizella művelődésszervező.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!