Mezőfalva

2017.02.07. 18:50

Idősek báloztak

Mezőfalva - Február 4-én, szombaton ismét mulatságtól volt hangos a nyugdíjasklub, a név- és születésnaposokat ünnepelték.

Horváth László

Vigadalomra még a legnagyobb influenza idején is találni indokot - tartják az idősek klubjának tagjai. Az ok ezúttal nem más, mint az első negyedév név- és születésnaposainak köszöntése. Bár a betegség levett néhány időst a lábáról, azért a nagy többség elhozta magával a kedvenc tánccipőjét.

Középen Südi Ilonka klubvezető ropja a táncot partnerével
Fotó: Horváth László

A forgatókönyv most is a hagyományok szerint zajlott. Az öt órakor kezdődött rendezvényen születésnap alkalmából Szili Andrásnénak, Fekete Jánosnak, Majoros Máriának, Simon Ferencnének, Töttös Istvánnénak és Lénárt Imrénének szólt a gratuláció. A névnaposok közül Csendes Istvánnét, Fekete Jánosnét, Tarány Sándort és Grenspelger Gábort köszöntötték.

A rendezvény szünetében Südi Ilonka klubvezető lapunknak elmondta, hogy 55 aktív és 18 nagyon idős korú tag képviseli a csapat gerincét. Legidősebb közülük már 86. éves. Az idén a hagyományos programjaik mellett különleges rendezvényekkel is készülnek. Új kezdeményezésként áprilisban locsolóbált tartanak. Zenés estével kibővítve folytatják a tavalyi nagy sikerű grillpartit, valamint három kirándulásuk közül az egyik alkalommal ellátogatnak a híres hajósi pincékbe is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!