Mezőfalva

2016.04.12. 18:25

Közösségi tér épül a pályánál

Mezőfalva - Már rakják a térköveket! Április 30-án községi majálissal avatják a 13 millió forintos fejlesztést. Nyitnak a nagyközönség felé is.

Horváth László

Cseke Ottó a klub elnöke és résztulajdonosa nagyszerű hírekkel szolgált az elmúlt hétvégén.

Kovács Károly egy újabb térkőadagot készít elő talicskával Fotó: Horváth László

- A sportpályára kilátogatók, vagy csak éppen a környékére vetődők látványos megújulást fedezhetnek fel a pályán kívül és a pályán belül egyaránt. Teljesen alapjairól építettük újjá a kerítést. A fő épület nyílászárókat, szigetelést kapott. Hamarosan a színezés is megkezdődik. A régi színpad előtti parkolót pedig ízléses járólapos fedéssel borítjuk. Később, a térburkolat végében színpaddal fejeződik be a külső megújulás. Az átalakulást a társasági adótámogatás igénybevétele tette lehetővé. Gondos tervezéssel és kivitelezéssel igyekszünk a legjobbat kihozni a lehetőségekből. A munkák végeztével nagyszabású avató ünnepséget tervezünk - folytatta a híreket Cseke Ottó. Április 30-án majálist szervez a sportkör, ahol számos érdekes és szórakoztató rendezvény várja majd a lakosságot. A megszépüléssel nem titkolt célunk a nyitott pálya megvalósítása. Szeretnénk más eseményeknek is otthont adni, mint falunapi rendezvények, nyáresti programok, vagy az éppen említett majális. Természetesen nem zárkózunk el családi összejövetelek előtt sem - vázolta a terveket a klub elnöke Cseke Ottó.

A napokban ünnepelte Mezőfalva fennállásának 205. évfordulóját. A két évszázad alatt rengeteget változott a falu. A sportpálya megújulása egy újabb fejezete lehet a község történetének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!