Mezőfalva

2015.06.02. 16:01

Kutyák és kutyások ismerkedtek egymással Mezőfalván

Mezőfalva - Első alkalommal találkoztak a Mezőfalvi Kutyasulisok az elmúlt hétvégén megrendezett összejövetelen, melyet egy internetes közösségi oldalon hirdettek.

Horváth László

Darabos Richárd és Jászfalvi Judit szervezők sétának indították a kezdeményezést, ahol felelős állattartó embereket akartak összehozni. A szombati nap után mondhatjuk sikerrel.

- Először nem gondoltuk, hogy ebből komolyabb társaság alakul, de a szervezés és a jelentkezések alatt sokat változott az eredeti elképzelés. Közel húsz fő jelent meg a mezőfalvai Bolonvárra indított túránkon, amelyre Budapestről, Kaposvárról, Dunaújvárosból, Székesfehérvárról és Dunakesziről is érkeztek ebtartók. Nem csak internetes felületen szerettünk volna kapcsolódni, hanem élőben, konkrét programot kínálva ismerkedünk egymással. Az első alkalommal siker koronázta a terveket. Sőt, az eredetileg kirándulásnak hirdetett rendezvény végén kutyasulivá alakult a csapat. Viselkedést, különböző gyakorlatokat sajátíthattak el a jelentkezők és négylábú kedvenceik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!