Mezőfalva

2015.05.05. 15:53

Új asszisztens fogadja az I. számú háziorvosi körzet betegeit

Mezőfalva - A májusi változással kezdődően két éven keresztül újra egy régi páros, dr. Prajda-Pop Ramóna és Juhászné Bokor Brigitta dolgozik együtt.

Horváth László

Május 1-jétől Antalné Molnár Andrea helyett Juhászné Bokor Brigitta fogadja a betegeket a mezőfalvi I-es háziorvosi körzetben. A 2013. november 1-jétől asszisztensi feladatokat betöltő Antalné családi örömök elé néz, ezért kis időre szünetelteti munkáját. A helyébe lépőt kérdeztük a váltásról, hiszen Juhásznét a Makk Marcsi Családi Napközi vezetőjeként ismerték eddig a mezőfalviak.

Antalné Molnár Andrea, Juhászné Bokor Brigitta és Dr. Parjda-Pop Ramóna háziorvos az utolsó napon hármasban a rendelőben
Fotó: Horváth László

- Éppen lejárt a munkabérek állami támogatása a családi napköziben, így nagyon jól jött az asszisztensi pályázati lehetőség. Szerencsére minden szükséges végzettség szerepel a tarisznyámban. Három évvel ezelőtt a dunaújvárosi kórház fertőző osztályáról jöttem el útjára indítani a családi napközit. Prajda-Pop Ramóna doktornővel közös ismeretségünk is erről a helyről származik, nyolc évet dolgoztunk együtt. A családi napközibe járóknak sem kell megijedniük! Nagyon jól fog tovább működni. Mind a szakmai, mind a személyi feltételek változatlanul adottak. Jancsovics Kitti személyében helyettem jön egy fiatal hölgy, így a létszám nem csökken a napköziben. A vezetői teendőket pedig ezután is én látom el - számolt be a változás lényegéről Juhászné Bokor Brigitta.

Hétfőtől már az új-régi párossal találkozhatnak az I-es körzet betegi. A nyolc év közös munka garancia lehet a jó együttműködésre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!