Mezőfalva

2017.01.31. 16:01

Művelődési lehetőség

Mezőfalva - A hagyományos könyvtári szolgáltatások mellett szinte minden korosztály számára kínálnak művelődési lehetőséget.

Horváth László

- Az év kezdetén a mezőfalvi könyvtárban is elkezdődött az élet - kaptuk a tájékoztatást Horváth István könyvtárvezetőtől. Januárban már több iskolai osztály felkereste a bibliotékát. Rendhagyó olvasás órát tartottak, illetve egyszerűen csak könyveket kölcsönöztek.

Horváth István könyvtáros számtalan programmal várja az olvasókat a mezőfalvi bibliotékában
Fotó: Horváth László

Fontos változás is történt a könyvtár életében. Januártól a könyvtár internetes felületén megtalálható online katalógusunk már nem érhető el, ugyanis új, integrált könyvtári rendszer kiépítése van folyamatban. Ezért most a katalógus - amelybe a könyveink többsége már bekerült - a székesfehérvári Vörösmarty Mihály Könyvtár online katalógusán keresztül érhető el. Az idei évben is számíthatnak látogatóink író-olvasó találkozókra, amelyekkel igyekszünk minden korosztály igényeit kielégíteni.

- Szeretettel várjuk a hozzánk betérő irodalombarátokat - zárta rövid invitálóját az intézményvezető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!