Mezőfalva

2015.09.08. 17:59

Nyarat búcsúztattak

Mezőfalva - Nyár végi búcsúztatóval elevenítették fel a vakáció legszebb pillanatait a mezőfalvi nagycsaládosok dunaszentgyörgyi barátaikkal.

Horváth László

Ahol sok gyerek van, ott különösen nagy jelentőséggel bír minden olyan program, ami valamilyen módon kapcsolódik az apró nép élményeihez. A nyár és a szünidő megannyi felejthetetlen pillanattal ajándékozhatja meg a gyerekeket, amelyekre érdemes a vakáció elmúlásával emlékezni. A mezőfalvi nagycsaládosok, a Dunaszentgyörgyi Nagycsaládos Egyesülettel ezt tették. Nyár végi búcsúztatóval elevenítették fel a vakáció emlékeit.

– Augusztus utolsó hétvégéjén harmincöt-negyven fő részvételével igazi nyári melegben tartottuk idei nyárbúcsúztatónkat – mondta el Kissné Méninger Judit, a Mezőfalvi Nagycsaládos Egyesület vezetője. – A rendezvény célja, hogy iskola előtt még egyszer gyermek, felnőtt együtt szórakozhasson. Nagy örömünkre a Dunaszentgyörgyi Nagycsaládos Egyesületből több család is meglátogatott bennünket, és minden egyes családnak ajándékkal kedveskedtek. Míg a gyermekeink zsákban futottak, kötelet húztak és egyéb közös játékkal foglalatoskodtak, mi felnőttek a kapcsolat építésről beszélgettünk. Nincs nagycsaládos rendezvény evés nélkül. Apukák, és nagyobb gyermekek közösen serénykedtek a konyhában. Zsíros kenyér paprikával, paradicsommal, palacsinták, kakaós, fahéjas és lekváros variációk készültek. A játékban résztvevőknek a jutalom sem maradt el. Jó szokásunkhoz hűen, aki nem játszott, az is kapott. Nyárbúcsúztatónk a 19-órai kapuzárásig tartott – tájékoztatta lapunkat a civil szervezet vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!