Mezőfalva

2016.03.22. 13:18

Óvodabál, ahogy még sosem volt

Mezőfalva - Szakítottak a hagyományokkal - de milyen jól tették! Teljesen új műsorral rukkolt elő az idei intézményi bálra a Mezőfalvai Tündérkert Óvoda. A gyerekek mellett a pedagógusok és a szülők is pódiumra léptek. Az est bomba sikere volt az apa-lánya tánc óvodás apukák, gyerekek előadásában.

Horváth László

Szombat este ismét teltházas rendezvényen táncolhattunk a mezőfalvi aprónép javára. A Tündérkert Óvoda jótékonysági bálnak hirdetett rendezvényének célja, hogy minden évben kellő reflektorfényt kapjon gyerekeink, unokáink fejlődése. A 2016-os óvodabál különösen figyelemre méltó műsorblokkja azonban nemcsak az utódainkról szólt, hanem egy olyan együttgondolkodásról, összefogásról is, amelynek jeleit tökéletesen prezentálta a bál előtti rendhagyó műsor.

Nagy Richárd református lelkész gitárral kísérte a gyerekeket

Győriné Varga Edit az intézmény megbízott vezetője köszöntőjében kiemelte: - Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

Mezőfalván is fontos, hogy már kisgyerekkorban megfelelő támogatást kapjanak a kicsik. A nevelői feladatok ellátásához azonban szülők, pedagógusok összefogása, támogatása szükséges. Erről a következő műsorszámok is tanúbizonyságot tehetnek, ahol az intézmény neveltjei, óvó nénik, dajka nénik és szülők együtt énekelnek, táncolnak - vezette fel a bált Győriné Varga Edit.

Az apa-lánya tánc az újdonság erejével hatott - hatalmas siker volt az óvodások bálján

Az óvodások estéjén először a gyerekek produkciója aratott osztatlan sikert, köztük különlegességként Nagy Richárd református lelkész gitárjátékával kísért közös dal. A folytatásban a tündérkert igazi tündérei következtek: az óvó nénik, dajka nénik dalát hallhattuk, ami nem másról szólt, mint a magyar hagyományok őrzéséről, tanításáról. Az est fénypontjaként az apa-lánya táncot láthattuk, amelyben az óvodás apukák gyermekükkel együtt álltak közönség elé. Az óriási sikerrel előadott tánc kiváló felvezetésként szolgált a hajnalig tartó mulatsághoz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!