Mezőfalva

2017.01.13. 22:54

Pótszilvesztereztek

A Mezőfalvi Nagyközségi Nyugdíjas Klub, valamint a Nagyvenyimi Aranydaru Nyugdíjas Klub tagjai gyűltek össze új évet köszönteni a közelmúltban.

Horváth László

Egy kis vigasságot kölcsönkérni sosem kell a szomszédba menni. Különösen nem, ha a szilveszteri mulatság pótlásáról van szó, amit az idősek is előszeretettel megtartanak. Mezőfalván a nyugdíjasklubok helyiségében szombaton este 44-en búcsúztatták az óévet. Südi Ilonka vezetőtől kapott információ szerint igen jó hangulatban, egészen hajnal fél kettőig tartott mulatság. Nagyvenyimen vasárnap délután 15 órára szólt az Aranydaru Nyugdíjas Klub meghívója.

Mezőfalván 44 nyugdíjas búcsúztatta a 2016-os esztendőt Fotó: Horváth László

A 64 fős társaság legidősebb tagja 89 éves, a klub pedig az idén tölti a harminchetediket - osztotta meg legfontosabb évszámaikat lapunkkal Póláné Ági, aki 2015. márciustól vezeti a nagyvenyimi idősek csoportját. A pótszilveszteren az új év ünneplése mellett köszöntötték a név- és születésnaposokat, és apró ajándékkal ismerték el a közösségért sokat dolgozó vezetőségi társak munkáját.

Nagyvenyimen az Aranydaru Nyugdíjas Klub tagjai is koccintottak

A szintén kitűnő hangulatú bulin közös játék, tánc és hazulról hozott finom ételek, sütemények tették kellemessé az idősek évindító rendezvényét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!