Mezőfalva

2016.08.14. 17:20

Sárgarózsás ünnepnap

Mezőfalva - Mezőfalva szépkorúit összetartó civil szervezetnél hagyomány, hogy megünneplik a tagok név- és születésnapját. Szombaton ötvenketten ültek asztalhoz.

Horváth László

- Aki még nem volt egyedül, az talán el sem tudja képzelni, mennyire fontos a társasági kapcsolat - ismertette az összejövetel jelentőségét Kovács Istvánné klubvezető. Különösen az idős emberek kerülnek olyan helyzetbe, hogy nincs kivel ügyes-bajos dolgokat megbeszélni, vagy csak éppen jól érezni magukat. Klubunk hasonló korú és hasonló élethelyzetben lévők találkozására nyújt lehetőséget, ahol évente többször is szervezünk közös programokat.

Jó hangulatú név- és születésnapot tartottak a sárgarózsások. Elöl Nagy Márta és Kuminka István ropja a táncot
Fotó: Horváth László

Az idei nyár igen aktívan telt. Gyermeknapot tartottunk, Igalra mentünk fürödni ötvenen, részt vettünk a daruszentmiklósi nyugdíjas olimpián, augusztus 24-én pedig Cserkeszőlőre kirándulunk. A mostani alkalommal Vasasné Erzsébet és Balla László születésnapja mellett tizenhat névnapost is köszöntöttünk. Márták, Ibolyák, Ilonák, Máriák, Rózsák és Editek kaptak virágot - mondta lapunknak a klubvezető.

A Mezőfalvi Sárgarózsa Nyugdíjas Klub átlagéletkora 66 év. A legidősebb tag 87 éves. Még sokáig szeretnének együtt lenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!