Mezőfalva

2014.10.24. 14:05

Székfoglaló, alakuló ülés Mezőfalván

Egyfelé húznák a szekeret, de az első zökkenőbe mindjárt bele is kormányozták. Nem tudtak alpolgármestert választani.

Horváth László

Képviselők, a község polgármestere és külső bizottsági tagok tettek hivatalos esküt szerdán délután Mezőfalva képviselőtestületének választások utáni első összejövetelén. A Kiss Kálmán Művelődési Házban megtartott rendezvényen mintegy mezőfalvi előtt tett esküt Kovács István, Sóki László, Cseke Ottó, Bán Balázs, Masinka Csabáné, Molnárné Troppert Mária képviselő, valamint Márok Csaba polgármester.

Az alpolgármesteri voksolásnak újra neki kell futni később, mert három igen, három nem és egy tartózkodás most nem hozott döntést. Más kötelező feladatokon azonban sikerrel jutottak túl a képviselők. Az elkövetkezendő öt évben két bizottság segíti a honatyák munkáját, melybe külső tagokat is beválasztottak. A pénzügyeket Sóki László vezeti. Tagként Kovács István képviselő és külsősként Édlné Belusák Zsuzsanna támogatja a bizottsági munkát. A szociális és egészségügyi bizottság elnöki posztjára Masinka Csabáné kapott megbízatást. A testületből tagként Bán Balázs, Molnárné Troppert Mária képviselők, külső tagként Horváth László és Bálint Györgyné vesznek részt a feladatok elvégzésében. Az ülés hátralévő részében törvények által előírt kötelezettségeknek tett eleget a testület.

 

Címkék#Mezőfalva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!