Mezőfalva

2014.08.06. 05:30

Családi sportnappal, fejlesztéssel indul az őszi futballszezon

Mezőfalva - Különleges találkozót szervez a MEDOSZ SE augusztus 10-én vasárnapra a futball szerelmeseinek - kaptuk a hírt Cseke Ottó egyesületi elnöktől.

Horváth László

Az összetartás erősítésének érdekében családi pikniket tartanak a focipályán, ahol sportesemények sorával próbálják elmélyíteni a labdajáték iránti szeretetet. Az eseményre a vezető gárdán és a focistákon kívül meghívást kaptak a sportolók hozzátartozói is. A klubelnökség bízik az érdeklődésben. Remélik, sokan lelik örömüket a közös piknikben. A vasárnapi történet ezzel még koránt sem teljes. A legújabb információ szerint 17 órai kezdettel Mezőfalva - Seregélyes Magyar kupa mérkőzést láthatunk.

Ilyen most az öltöző épülete, mutatja Cseke Ottó elnök (Fotó: Horváth László)

Cseke Ottó, a MEDOSZ SE elnöke ottjártunkkor még azt is elmondta, hogy nagyon rossz helyzetben volt a nyár folyamán az egyesület, de sikerült kilábalni az anyagi helyzet szorításából. Sajnos a megyei III. osztályban focizó együttest az idén nem tudják indítani, viszont örömteli hír, hogy nyertes pályázatnak köszönhetően újabb fejlesztés kerül megvalósításra. A jelenlegi öltöző fölé sátortetős szerkezet épül, ahol klubszobák, társalgók és vendégszobák kialakítása szerepel a terveken.

Az ősszel kezdődő 23 millió forintos átalakítás várhatóan a tavaszi hónapokra fejeződik be. Addig sok türelemre és megértésre lesz szükség, hogy a körülmények ne akadályozzák a jó szereplést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!