Mezőfalva

2016.05.03. 05:15

Új közösségi teret avattak a mezőfalvi futballpályán

Tizenötmilliós beruházással gyarapodott a sport klub és vele együtt a falu. Új kerítés épült a pálya utcai vonalán.

Horváth László

Szigeteléssel korszerűsödött az öltöző és térkőburkolatot kapott a színpad előtti terület. A fejlesztést nagy közösségi majálissal ünnepelték a mezőfalviak.

Hetek óta hatalmas felfordulás jellemezte a focirajongók kedvenc helyét a futball pályát. Gépek törték az évtizedek óta letaposott területeket. Állványerdő emelkedett a főépület körül és az új kerítésalap is gomba módra nőtt ki a földből. A munkálatokról már korábban beszámoltunk lapunk hasábjain, most az ünnepélyes avató ideje jött el. Április 30-án egy össznépi majálissal vette birtokába a nagyközönség. Cseke Ottó a Medosz elnöke a beruházásról elmondta, hogy hetven százalékban TAO-ból és harminc százalékban önrészből valósult meg az épület és környéke. A fejlesztéssel nem titkolt cél jobban nyitni a lakosság felé. Rendezvények, családi események helyszíne is lehet a jövőben a focipálya, valamint nagyobb közösségi ünnepek, koncertek megtartására is alkalmas. A szombati pályaavatón gazdag program várta az érdeklődőket. Délelőtt családi vetélkedők, májfaállítás, kispályás kupa szórakoztatta a kicsiket és nagyokat. Délután motoros felvonulás, sportbemutatók, koncertek tették élvezetessé a mezőfalvi pályaavatót és majálist.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!