Mezőfalva

2017.03.07. 14:55

Ünnepelt a Sárga Rózsa

Mezőfalva - Nőnapot ünnepeltek a nyugdíjasok. A nyugdíjasklub emelkedett hangulatú rendezvényén köszöntötték a névnapos tagokat is.

Horváth László

Földünk legdrágább és legtitokzatosabb teremtményei a nők - kezdte köszöntő beszédét Szabó János a Mezőfalvi Sárga Rózsa Nyugdíjas Klub 2017-es első negyedéves hagyományos rendezvényén, március 4-én az időseknek otthont adó klubhelyiségben.

Különleges paródiával hálálták meg az asszonyok a köszöntést. A mankóra és járókeretre előadott zenés darabbal mókáztak.másodikként a nagyvenyimi arborétum takarítása   Fotó: Horvtáh László

Az ünnepélyes pillanatokat ezúttal a társaság férfi tagjainak köszönhették a megjelentek. Ezúttal, a szokásoktól eltérően nemcsak a névnaposok, hanem a klub női tagjai is apró ajándékban részesültek. A szép szavakat és jókívánságokat egy-egy tábla csokival toldották meg a régi "legények". Válasz is érkezett az asszonyoktól! Hálából különleges produkcióval készültek.

A férfiak újra átélhették ifjúkori kalandozásaik élményeit a népszerű mulatós sláger paródiájára, mely szerint száz aranyért nem adnák a "Nézését meg a járását, csípőjének a ringását".

A vacsora és a vidám műsort követően hajnalig tartott az idősek nőnapi bulija, ahol a nagyvenyimi és a daruszentmiklósi társszervezetektől is velük tartottak vendégként néhányan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!