Mezőfalva

2016.08.12. 17:20

Utakról is döntöttek - Rendkívüli testületi ülés Mezőfalván

Mezőfalva - A csütörtöki rendkívüli testületi ülésen több napirendi pontot tárgyaltak Mezőfalva önkormányzati képviselői, köztük két, lakosságot közvetlenül is érintő témában határoztak.

Horváth László

Az egyik a Kinizsi utca burkolatának javítása, ami évtizedes vágya az ott lakóknak. A felújítás három, eltérő szakaszhosszúságú ütemben történik, és még az idén elkezdődik - tudtuk meg a nyilvános ülésen. Nem csak az útburkolatot teszik rendbe a Kinizsi 1-35. házszámig 384 méter hosszúságban, hanem a járdát is. A felújításnak köszönhetően teljes egészében jól autózható útburkolat segíti majd a biztonságos közlekedést. Jelenleg az ajánlatok bekérésénél, kiválasztásánál tartanak a képviselők.

Márok Csaba polgármester vezette a tanácskozást
Fotó: Ady Géza

A másik témában a Nemzeti Szabadidős-Egészség Sportpark Programon indul az önkormányzat. A pályázat segítségével Mezőfalván a Bartók Béla utcai és a Rákóczi utcai játszótéren lehet majd kialakítani sportolásra alkalmas területet, húzódzkodóval és egyéb sportszerekkel.

A rendkívüli ülésen az előbb említettek mellett foglalkozott a testület a szennyvízközmű rendszer gördülő fejlesztési tervével, aktuális közösségi témákkal, valamint zárt ülésen véglegesítették a jelenlegi megbízott óvodavezető Kovácsné Huber Zita kinevezését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!