Mezőfalva

2016.02.09. 15:29

Telet űztek, riogattak, ötletes jelmezekbe bújtak a mezőfalviak

Mezőfalva - Farsangi mulatságot rendeztek a nagycsaládosok az elmúlt hétvégén a Kiss Kálmán Művelődési Házban.

Horváth László

Mezőfalva népes civil szervezetének szombati összejövetele farsangi jelmezes felvonulással nyitotta a 2016-os esztendő nagycsaládos programtárát.

A fantázia ezúttal sem ismert határokat. Láthattunk Drakula bőrébe bújt ifjú vámpírt, nagy ho-ho-horgászt kétféle kiadásban, Frédi és Vilma rajzfilm figurát alakító párost, különféle mesebeli alakokat és még sorolhatnánk a rengeteg ötletes jelmezt.

A mezőfalvi nagycsaládosok szombati farsangi mulatságán Pörgye Károly régi tagot (középen tortával) is elbúcsúztatták, akinek a családja már kinőtte a klubot

A bemutatkozást követően több kategóriában jutalmazott az alkalmi zsűri.

Felnőtteknél Kiss Dániel nőies Jolánka alakítása vitte el a pálmát. A második helyet holtversenyben Frédit és Vilmát zseniálisan alakító Kőrösi Norbert - Németh Hajnalka páros, valamint Kuminka Ilona nagy ho-ho-horgász jelmeze szerezte meg. Ilona még az aranyhalakat is elhozta otthonról a hitelesség kedvérét, ami a második helyezést eredményezte neki. Harmadikként állt a képzeletbeli dobogóra, tündér keresztanyát alakítva Kissné Méninger Judit, aki a rendezvény főszervezője. Gyermek kategóriában Garbacz Bánk illatosítót formázva verte a mezőnyt. Másodikként ért célba rémisztő szerelésben Boros Mariann, mint Drakula. A harmadik helyet megosztva jó- és rosszlány jelmezben Pörgye Dorina és Fabó Evelin, valamint a menekültnek álcázott Koppányi Tímea érdemelte ki. Különdíjjal Koppányi Eszter pom-pom lány szerelését jutalmazta a zsűri. A jelmezes versengés izgalmait mi más oldhatta volna, mint a játékos vetélkedők sora. A végén pedig a mindenki által kedvelt táncos mulatság zárta a nagycsaládosok farsangi buliját.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!