Nagykarácsony

2016.03.08. 15:19

Báloztak a nagykarácsonyi focisták

Nagykarácsony - A közelmúltban tartotta hagyományos év eleji rendezvényét a Nagykarácsonyi Futball Klub. Az est nem csak táncról szólt. Elismeréseket, díjakat vehettek át a legjobban teljesítők és a kiemelt támogatók.

Horváth László

 

A tavaszi bajnokság kezdete előtt hagyományos Sportbállal kezdték a szezont a labdarúgók a Nagykarácsonyi Kultúrházban. A február 20-án megrendezett estén a zenés műsor után Mergl István sportelnök köszöntötte a vendégeket, sportolókat, valamint Nagykarácsony Labdarúgásáért díjat adományozott a helyi önkormányzatnak és a polgárőrségnek. Támogatásáért Szabó Ferencné kapott ajándékot. Mergl István külön köszönetet mondott a nagykarácsonyi vállalkozásoknak a TAO támogatásért. A díjazások azonban nem merültek ki a működtetéshez fontos segítségek elismerésével. Minden tavasszal jutalmazzák az elmúlt év U19-es és felnőtt játékosát, valamint a tavalyi évben alapított Jung Gáspár díjat is átadták. A fiataloknál Oláh Ferenc, a felnőtteknél Wadolowski Dariusz, a különdíjat Scheier Balázs vehette át. A díjazások után a klub életében fontos információkat is megosztott lapunkkal Mergl István. A megye II. osztályban játszó nagykarácsonyi csapat tavasszal tovább folytatja a fejlesztéseket. Játékvezetői öltözővel és a nézőtér fejlesztésével növekszik a komfort, illetve az edzőpálya kap locsolóberendezést a nagypályához hasonlóan. A hosszú pihenő után újra indult nagykarácsonyi labdarúgás a 2016-os évben tartja 10. születésnapját, amit a bajnokság végén nagyszabású Foci-fiesztával szeretnének megünnepelni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!