Nagykarácsony

2013.11.21. 08:05

Nagykarácsonyon az ovisoknak felpezsdült az élete

Nagykarácsony – Nagykarácsony legkisebbjei közül sokan máris részt vettek a nevezetes év végi programokon. Mikulásfalván jó ovisnak lenni!

Rankasz Brigitta

Nagykarácsonyon az ovisoknak most felpezsdült az élete. Abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy nem kell sokat utazni, gyalog is átsétálhatnak vágyaikat elmondani a Mikuláshoz.

Az Örökzöld Óvoda gyermekei a Mikulás ház meglátogatására érkeztek Szabóné Belovári Rita, Rácz Krisztina Andrea, Bártfai Jánosné és Németh Tünde óvónőkkel. Fotó: Rankasz Brigitta

Szabóné Belovári Rita óvodavezető elmondta, múlt pénteken már kora délelőtt útra kelt a csapat. A szorgos, kis kezek már előtte elkészítették a Mikulásház udvari fenyőjére a díszeket, reggel pedig még nagy gondossággal rajzoltak is a Télapónak. A lapokra vágyaik képe került: mi legyen majd a kis csizmácskákban. A ház megnyitó ünnepségén a múlt héten az Örökzöld Óvoda gyermekei műsort mutattak be, majd verssel, énekkel csalogatták ki házából a Nagyszakállút. A ház ajándékládikójába is a helyi gyermekek tették bele az első meglepetést. Ezután a kultúrházban lévő Játszóházban további móka várta őket. A Manók zenés műsorán tapsoltak, és kipróbálták a sok érdekes, izgalmas játékot. A csapatot több szülő is elkísérte, a gyermekek sok élménnyel tértek vissza a csoportokba.

A további napok, a Karácsonyig hátralévő hetek is bővelkedni fognak ragyogó programokban a kicsik számára Nagykarácsonyban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!