Nagykarácsony

2014.01.22. 20:30

Zene kavicsokkal, dióval

Nagykarácsony - Már írtunk lapunkban az Örökzöld Óvoda Zenei tehetségfejlesztő projektjéről, amely utolsó állomásához érkezett a napokban.

Rankasz Brigitta

Az óvoda kollektívája kiemelt hangsúlyt fektet a zenei nevelésre. Szabóné Belovári Rita óvodavezető azt mondja, próbálják megmutatni a kicsiknek, hogy nagyon sokféle zenei stílus létezik, és a természetben fellehető dolgokból is lehet eszközöket készíteni, azokkal muzsikálni .

A Gazdagító programpárok sorozat első eleme Suplicz Mihály fergeteges táncházi délelőttje volt, majd decemberben ezt követte még számos érdekesség. Bemutatót tartott az intézményben a helyi Vadvirág Nyugdíjas Klub énekkara, a múlt héten a Kisvakond csoport a Benedek Elek Általános iskola énekkarát látogatta meg Platt Tímea és Szabóné Belovári Rita vezetésével, ahol Horváth Csaba tanító és diákjai egy komplett műsorral lepték meg őket, s a tanító bácsi segítségével zenélhettek, hangszerekkel ismerkedtek, új népdalokat tanultak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!