Nagyvenyim

2014.06.05. 12:55

A gyermekeknek szólt a műsor

Nagyvenyim legifjabb lakóinak szóltak a programok múlt vasárnap délután a Kossuth iskola udvarán: Gyermeknap volt.

Körmendi Erzsébet

Nagyvenyimen hagyomány, hogy a kicsik által közkedvelt programokkal töltenek meg egy napot, egy délutánt, a Gyermeknaphoz közeli hétvégén. Így volt ez idén is, mégpedig június 1-jén, vasárnap: délután egy óra és este hat között számos érdekes és szórakoztató játék, műsorszám várta a nebulókat a Kossuth Lajos Általános Iskolában.

A mazsorettek előadása nagyon tetszett a lányoknak, fiúknak (Fotó: Teleki György)

A művelődési ház szervezésében kézműves foglalkozásokon, sorversenyeken vehettek részt a gyerekek. Bemutatkoztak a település tehetséges hip-hop táncosai, a mazsorett csoportjának tagjai kedves, színes produkciókkal tették hangulatossá a délutánt. Népszerű volt az aszfaltrajzolás, közösen készült alkotások születtek. A néptáncosok pedig táncházzal igyekeztek népszerűsíteni a népi hagyományokat, a táncot, és fokozni a jó hangulatot. Népszerű volt a kalandkamion, a játszóház, az ugrálóvár, az arcfestés, és a Ki, mit tud? totót is szívesen töltögették a gyerekek. A rendezvény zárásaként a szegedi Miniszínház szórakoztatta előadásával a kicsiket és nagyokat.

Címkék#Nagyvenyim

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!