Nagyvenyim

2016.07.26. 17:22

Az önállóvá válás évfordulóján

Nagyvenyim - Falunappal, gazdag programmal ünneplik Nagyvenyim önállóvá válásának évfordulóját a község lakói. Augusztus 5-én, pénteken 18 órakor az Altomunster park avatásával indul a rendezvények sora.

Horváth László

Foltvarró kiállítások megnyitója, a Zaphír, a Boka és a Klikk együttes koncertje zárja a pénteket. Másnap, szombaton reggel hét órától a hagyományos zenés mazsorettes vonulással ébrednek a falu lakói. A délelőtt 10 órakor kezdődő ünnepi testületi ülés és a művelődési ház avatója után interaktív zenés gyerekelőadással, az Aranydaru Dalkör műsorával, jó ebéd mellé nótával tölthetjük az időt a ligetben. Délután láthatjuk a helyi mazsoretteket, a Venyimi Szöcskék ugrálókötelezését, majd Gymstick Nórával mozoghatjuk le a fölös kilókat. Délután fél háromtól a Nagyvenyimi Táncegyüttes, a Dunaújvárosi Big Band, Szűcs Judit és az Aranydaru Nyugdíjas Egyesület „nővéreinek” előadásában Apáca-show szórakoztatja a közönséget. Vargáné Kaiser Katalin polgármester 17.15-kor köszönti a díjazottakat, majd a Nagyvenyim testvértelepülésének Makófalvának néptáncegyüttese lép színpadra. Utána Páli Petra és tánckara, Sega&Fredo- mulatós duó következnek. A folytatásban Abba slágerek után a Four Fatherst és a Budapest Ragtime Band lép színpadra, végül Szabó Gáborral és Szabó Atillával utcabálozhatunk, míg a jókedv tart. A rendezvény ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!