Nagyvenyim

2015.10.13. 13:14

Felújítják az öltözőt - Szebb, jobb körülményeket teremtenek a sportolóknak

Nagyvenyim - Régi vágyuk teljesül a focistáknak, szurkolóknak: felújítják az öltözőt, javulnak az edzéskörülmények.

Körmendi Erzsébet

A nagyvenyimi futballistáknak kellemetlen volt mindig, hogy a mérkőzésre érkező vendég játékosokat méltatlan öltözői körülményekkel kell fogadniuk.

- A sportklub vezetői folyamatosan keresik, kutatják a működéshez és fejlesztéshez igényelhető forrásokat, pályázati, támogatási lehetőségeket. Köszönet nekik, régieknek és újaknak egyaránt ezért a munkáért is - mondja Vargáné Kaiser Katalin polgármester.

Az elöljáró vallja: segíti az egészség megőrzését, tisztességes küzdelemre nevel, és arra tanít, hogy a befektetett munkának előbb-utóbb megjön az eredménye. Sajnálatos, hogy a közelmúltban a focisták kénytelenek voltak lemondani egy többmilliós pályázatról, mert az önkormányzat nem tudott segíteni az előfinanszírozásban. Némi kárpótlás, hogy a nyári időszakban egy, a Belügyminisztériumnál meghirdetett pályázatra nyújtott be az önkormányzat támogatási kérelmet a sportöltöző bővítésére, mégpedig sikerrel. Az iskolával való sport célú együttműködés lehetőségeit bővítő, a sportolók és a látogatók körülményeinek javítását célzó fejlesztésre nagy szükség van. Így a már meglévő tervek alapján az építési engedély önkormányzati jogutódlásával megkezdődhet a nagyságrendileg 20 23 millió forint értékű beruházás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!