Nagyvenyim

2017.03.12. 17:20

Bizonyították kiváló hangjukat, versmondó tudásukat

Nagyvenyim/Baracs - A napokban a székesfehérvári Szabadművelődés Háza termében Kortárs Nyugdíjas Ki mit tud? versenyen bizonyították az idősek kiváló hangjukat és tehetséges versmondó képességüket.

Horváth László

A Nagyvenyimi Aranydaru Nyugdíjas Klub tagjaiból Komjáti János és Csizmadia György versmondók oklevéllel, a nyugdíjasok dalköre emléklappal gazdagodott.

A nagyvenyimi Aranydaru Dalkör a hét végén ismét szerepelt
Fotó: Horváth László

Ezt követően a hét végén ismét Székesfehérváron álltak színpadra az Aranydaru tagjai. A vetélkedő harmadik fordulójában a tánckar produkcióját mutatták meg a közönségnek és a bíráknak - kaptuk a hírt Póla Imréné klubvezetőtől.

A Baracsi Barátság Nyugdíjas Egyesület is szép sikereket ért el

Szintén szép sikerekről számolt be lapunknak Talpai Piroska, a Baracsi Barátság Nyugdíjas Egyesület vezetője. Ők is oklevéllel, valamint emléklappal utazhattak haza. A folytatásban is reménykednek, amikor is az utolsó fordulót követően a Vörösmarty Színházban tartandó gálán mutatkozhatnak be.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!