Nagyvenyim

2014.10.21. 17:15

Megalakult a nagyvenyimi képviselőtestület

Nagyvenyim - Megtartotta alakuló ülését Nagyvenyim képviselőtestülete. Kilenc napirendi pont volt.

Körmendi Erzsébet

Dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő eredményes munkát kívánt, és azt mondta, kezdjék meg a munkát a területfejlesztési források hatékony kihasználásáért, Nagyvenyim jövőjéért. Szabóné Lőrincz Ilona megköszönte a segítséget, amit az elmúlt négy évben polgármesterként kapott, majd jó munkát kívánt a testületnek. Utána Szilágyniné Kárpáti Éva, a helyi választási bizottság elnöke ismertette a választás eredményeit. Elmondta, hogy Vargáné Kaiser Katalin a jogerőre emelkedést követően, pénteken átvette polgármesteri megbízólevelét. A képviselőtestületben Kegyes Lászlóné, Kuminka József, Kundra Lászlóné, Schneider Vilmos, dr. Szűcs László és dr. Zseli József szerzett mandátumot.

Az ünnepélyes eskütételek és a megbízólevelek átadása következett a napirendi pontok sorában, majd Vargáné Kaiser Katalin polgármesteri programját hallgathatták meg a résztvevők. Utána megalakult a szavazatszámláló bizottság, és a képviselők titkos szavazással (öt igen vokssal) megválasztották a polgármester által javasolt Kuminka Józsefet alpolgármesternek. Az ülés hátralévő részében illetményekről, tiszteletdíjakról, bizottságokról, az SZM-ről és társulásba delegált személyéről döntött a megalakul nagyvenyimi képviselőtestület.

Címkék#Nagyvenyim

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!