Nagyvenyim

2014.10.09. 17:20

Pályázatokról, lehetőségekről

Nagyvenyim - Az előttünk álló hétéves fejlesztési időszak főbb tudnivalóiról, utána pedig a polgármesterjelölti programjáról tájékoztatta Vargáné Kaiser Katalin a csütörtöki két rendezvényen résztvevőket.

Körmendi Erzsébet

A Nagyvenyim és Térsége Fejlesztéséért Egyesület égisze alatt Vargáné Kaiser Katalin elnök, jogi szakokleveles közgazdász, közbeszerzési referens, a Magyar Közgazdasági Társaság tagja tartott prezentációt a Hozz lendületbe! Széchenyi 2020 pályázati elképzelésekről és lehetőségekről. Az előadó elmondta felvezetésében, hogy most zajlik az operatív programok kidolgozása, értékelése, de már az uniós pályázati ablakok megnyitásáról szólnak a hírek. A felzárkóztatás után mostantól a versenyképesség fenntartását várja el az unió Magyarországtól. Említette a kiemelt témaköröket, a célokat, következményeket, a vállalkozásokat érintő változásokat, és beszélt az eredményekről, amelyeket elért a honi tárgyalódelegáció. Egyik ilyen például, hogy mégsem csak visszatérítendő forrásokat biztosít majd az unió, hanem kombináltakat is.

A tájékoztató után a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjeként tartott programismertetőt Vargáné Kaiser Katalin. Az eseményeken dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselőn kívül részt vettek a Fidesz-KDNP nagyvenyimi képviselőjelöltjei. A polgármesterjelölt elmondta lapunknak: lakossági fórumokon kikérték a helybéliek véleményét, és az igényeket alapul véve állították össze a programjukat, határozták meg a témaköröket, célokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!