Nagyvenyim

2016.04.27. 12:45

Új vezető a helyi klubnál

Nagyvenyim - Póla Imréné Ági személyében új elnöke lett az Aranydaru Nyugdíjasklubnak. Színesítenék és a tagság életkorához igazítanák a programokat.

Horváth László

A tervekről, változásokról beszélgettünk Póla Imréné Ágival a nyugdíjas dalkörök találkozóján Sárosdon, ahol a nagyvenyimiek is énekeltek.

Póla Imréné Ági azt mondja: a klubélet méltó folytatása kötelező feladat lesz Fotó: Horváth László

- Az elődök és a legutóbbi vezető Juhász Vedres Zoltánné Marika eredményes munkáját nagy feladat folytatni - kezdte bemutatkozóját Póla Imréné. - Tízéves helyettesi szerepkör után óriási felelősség az elnöki tisztség. Sajnos, idősödik a klub tagsága, ezért olyan programokban kell gondolkozni, amelyek jobban megfelelnek az életkori sajátosságoknak. A hagyományos kirándulások, a közösségi eseményeken való részvétel, a társadalmi kapcsolatok ápolása mellett többször rendeznénk zenés, táncos, hangulatos eseményeket. Lazítanánk egy kicsit a klubnapok szokásain is, játékos vetélkedőkkel színesítenénk az összejöveteleket. A korábbi vezetők nagyon színvonalas klubéletet teremtettek, amelynek méltó folytatása kötelező feladata az új irányításnak is. Ezen dolgozunk, és remélem, az eddigihez hasonlóan sikeres csoportot tudhat magáénak az elkövetkező időkben is Nagyvenyim - ismertette röviden a nyugdíjasklub előtt álló terveket Póla Imréné Ági.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!