Bulvár-celeb

2024.03.18. 17:30

Botrány botrány hátán: most Harry herceg pucér képei miatt aggódhat a királyi palota

Harry fiatalabb korában nem vetette meg a vadabb bulikat, most azonban ez visszaüthet.

MW

Harry herceg cseppet sem boldog attól, ami most várhat rá

Forrás: Getty Images

Fotó: Spencer Platt

Harry herceg és jogi képviselői fűhöz-fához kapkodnak, szeretnék ugyanis megakadályozni, hogy egy nőismerőse meztelen képeket hozzon nyilvánosságra  a tékozló fiúról.  Meghan Markle férje ugyanis - mielőtt megismerkedtek volna egymással - gyakran vadul bulizott, és az egyik ilyen alkalommal meztelenkedett is.  Az ominózus bulin pezsgőt locsolt szét, miközben egy rúdtáncosnővel, művésznevén Dominatrix Carrie Royale-lal szórakozott.

A nő azóta szintet lépett a karrierjében, és Onlyfans-oldalt indított, ide akarta kitetnni a hercegről készült meztelen fotókat, azonban a weboldal egyelőre letiltotta a nő fiókját.

Vajon mit szól mindehhez Meghan Markle?
Fotó: AFP

Azt nem tudni, hogy csak idő kérdése, és nyilvánosságra hozza-e a kompromittáló képeket - írja a Mirror nyomán cikkében a Bors. 

A fotók még 2012-ben készültek abban a Las Vegas-i házibuliban, ahol újságírók is lefotózták a magáról nem tudva mulató herceget. 

Már akkor hatalmas botrány tört ki Harry viselkedése miatt, illetve azért, hogy olyan emberekkel kapták lencsevégre intim pillanatokban, mint Carrie.

Harry fiatalabb korában minden buliban benne volt
Fotó: Hannah Peters / Forrás: Getty Images

Harry évek óta aggódik amiatt, hogy visszatér a múltja. Most meg is történt. A 2012-es Las Vegas-i útja során ugyanis olyan képek készülhettek róla, amelyek meztelenül, kínos helyzetben ábrázolhatják. Most két dolgot tehetnek, jogi lépéseket fontolgatnak, vagy fizetnek, hogy megállítsák ezt a folyamatot

- árulta el Tom Quinn királyi szakértő a brit lapnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!