Bulvár-celeb

2024.05.04. 05:00

Britney Spears ismét hangos botránnyal került a címlapokra: mentőt is kellett hívni hozzá

Aggasztó hírek jöttek az amerikai énekesnőről, egy szállodában rendezett borzalmas jelenetet.

MW

Britney Spears

Fotó: Bauer-Griffin

Újabb botrányba keveredett Britney Spears, a legfrissebb hírek szerint ugyanis egy Los Angeles-i szállodában, a Chateau Marmontban durván összeveszett a  barátjával, Paul Richard Solizzal. 

Egy szemtanú szerint többen is láttak egy Britneyre hasonlító nőt a hotelben, aki épp jelenetet rendezett, valamint zaklatta és fenyegette a szálloda vendégeit és dolgozóit.

Egy másik forrás beszámolója szerint a nyilvános kirohanás után Britney és Paul visszatért a szobájukba, ahol ittak és buliztak. 

Nem sokkal később azonban a tettlegességig fajuló vita robbant ki közöttük, amelynek során Spearsnek állítólag megsérült a lába. A beszámolók szerint az énekesnő kiborult, és üvöltözni kezdett a folyosón. Több vendég aggódott a mentális egészsége miatt, ezért kihívták a mentőket. 

Hajnali egy óra körül látták is Britney-t, amint mezítláb, kócos hajjal kikísérik a szállodából: a helyszínen készült felvételeken a 42 éves énekesnő ruha nélkül látható, amint egy pléddel és egy párnával takargatja magát.

Britney-t végül nem szállították be a kórházba, később pedig a barátja nélkül hagyta el a helyszínt. A Los Angeles-i tűzoltóság szóvivője azt nyilatkozta, hogy valóban kihívták a mentőket Britney szállodájába, miután egy nő megsebesült, de a sérülés súlyosságát nem hozták nyilvánosságra. A szóvivő megerősítette, hogy senkit nem szállítottak kórházba, a mentők rövid ellenőrzés után el is hagyták a szállodát – írja a Mirror nyomán cikkében a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!