Női kézilabda

2013.02.08. 20:14

Emléktornát rendezett a DAC

Múlt szombaton a Dunaújváros Sportcsarnokban rendezte meg meg a Dunaújvárosi AC női kézilabdacsapata a Gutenkunst Anna és Árva Csaba emléktornát.

Agárdy Csaba

Gutenkunst Anna a DAC játékos volt, míg Árva Csaba az edzője. A klub ezzel a tornával tisztelget egykori tagjai előtt. Az eseményen három csapat vett részt: a rendező NB II-es Dunaújvárosi AC mellett, a szintén NB II-es Tamási és Tolna alkotta a mezőnyt. Az egynapos villámtornát a tamási hölgyek nyerték meg, mindkét ellenfelüket legyőzték a dunaújvárosiakat nagy küzdelemben két góllal.

 

A dunaújvárosi Józsa Klaudia veszélyezteti a tamásiak kapuját (Fotó: Vohlmann György)

A DAC a második helyen végzett. Eredmények: Dunaújvárosi AC _ Tolna 27-18, Tolna _ Tamási 28-35, Tamási _ Dunaújvárosi AC 25-23. A dunaújvárosi csapat tagjai: dr. Kapus Istvánné, Dénes Anita, Kiss Renáta, Dénes Jolán, Fehér Ágnes, Chikhi Lilla, Somogyi Cintia, Fazekas Krisztina, Bába Edina, Vargáné Bokros Melinda, Józsa Klaudia, Lepsényi Dóra, Imre Fanni, Panyik Vivien, Hódos Viktória, Molnár Petra, Hanyecz Nikoletta. Edző: Kovács István.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!