Női kézilabda

2015.05.28. 15:22

A Kohász Kézilabda Akadémia bajnoki évet búcsúztatott

Dunaújváros - Szerdán este a Duna-parti szabadidőközpontban tartotta meg a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia évzáró rendezvényét.

Jankó Árpád

Szemenyei István ügyvezető igazgató köszöntője után a Széchenyi gimnázium zenés száma, majd kutya-show következett. A műsort követően Dunaújváros polgármestere, Cserna Gábor szólt az akadémia játékosaihoz, edzőkhöz, az egyesület dolgozóihoz. Értékelte az elmúlt bajnoki év eredményét. Gratulált az ifjúsági és a junior gárda NB II-es bajnoki címéhez, valamint a felnőtt csapat negyedik helyéhez. Biztosította az Akadémiát arról, hogy ezután is a csapat mellett áll az önkormányzat, és továbbra is támogatja az itt folyó színvonalas munkát.

Ezt követően két-két ifjúsági és junior játékost díjaztak, jutalmaztak meg sikeres játékukért. Az ifisták közül Udvardi Laura és Berta Bianka, a junioroknál Klujber Patrik és Hanusz Boglárka kapott jutalmat. Majd elbúcsúztatták azokat a játékosokat, akik ősztől másik egyesület csapatában játszanak. Perger Zsolt kapusedzőtől is elköszöntek. A protokoll végén dr. Dorkota Lajos, a MEKH elnöke mondott pohárköszöntőt.

 

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!