Női kézilabda

2014.03.06. 10:28

Hárman kaptak meghívót

Dunaújváros – A keret jelenlegi összetétele arról is tanúbizonyságot tesz, hogy sok játékost szeretnék kipróbálni – mondta el a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Németh András, miután kihirdette a játékosok névsorát.

Matók János

Március végén megkezdi a közös munkát az új női kézilabda szövetségi kapitány és a magyar válogatott. Németh András a legjobb összeállítást keresi, lehetőséget szeretne adni a fiataloknak, de feltétlenül számít a meghatározó emberekre – írja az nso.hu.

A magyar válogatott tagjai – három dunaújvárosi játékossal – március 22-től közös edzőtáborban készülnek, majd március 28-30. között felkészülési tornán vesznek részt Horvátországban, ahol a horvát A és B válogatott, valamint Tunézia lesz nemzeti csapatunk ellenfele. A magyar válogatott kerete, kapusok: Kiss Éva (Fehérvár KC), Szikora Melinda (FTC), Víg Vivien (Dunaújvárosi Kohász KA), jobbszélsők: Bognár-Bódi Bernadett (Győri ETO), Kovacsicz Mónika (FTC), Orbán Adrienn (Győr), jobbátlövők: Kovács Anna (Érd), Planéta Szimonetta (Veszprém), Soós Viktória (Győr), irányítók: Görbicz Anita (Győr), Szucsánszki Zita (FTC), Tóth Gabriella (Veszprém), beállók: Kisfaludy Anett (Érd), Mészáros Rea (FTC), Takács Dusmáta (Dunaújvárosi Kohász KA), balátlövők: Bulath Anita (Dunaújvárosi Kohász KA), Tomori Zsuzsanna (FTC), Balszélsők: Kovacsics Anikó (Győri ETO), Erdősi Ildikó (Siófok), Schatzl Nadine (Érd).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!