Női kézilabda

2014.08.14. 16:00

Móka, kacagás és gyönyörű képek a kézilabdás lányokról

A Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia apraja nagyja javában készül az új bajnoki sorozatra. A lányok, hölgyek ezúttal labda nélkül randevúztak a sportcsarnokban.

Jankó Árpád

Merthogy a rajt közeledését jelzi: immár készülnek az friss tablók, a fotók. Már nem először állapíthatjuk meg: a dunaújvárosi hölgykoszorú nemcsak az egyik legügyesebb a magyar mezőnyben, hanem az egyik legcsinosabb társaság. Nekünk férfiaknak örök talány marad: hogyan tudnak a pályán a könyörtelenül kemény csaták megizzadt, vérző orrú, csapzott női hősei a civil életben úgy átvedleni, hogy néhányukat alig-alig lehet felismerni. Mintha modellek öltöztek volna be a piros kézilabda mezbe.



Gera Szimonetta szerint ez a metamorfózis nem egy nagy ügy. Csak húsz percre van szükség: egy másfajta frizura és egy komoly sminkelés. Ennyi az egész. Nos, ha majd a kedves olvasó augusztus 19-ei számunkban megtekinti a csapat képét, láthatja a végeredményt. És az pedig csillagos ötösre sikerült. De nemcsak a felnőtt együttes tagjai virítottak a szép piros mezben, hanem az Akadémia fiataljai, a serdülő, az ifjúsági, junior csapat játékosai szakvezetőjükkel együtt. Egy-egy ilyen program természetesen laza, vidám hangulatban telik.

A poénkodás, a viccelődés (az objektív előtti torz arckifejezések próbálgatása) következmény a nagy-nagy hahotázás. És mindenki csicsergett, be nem állt a szájuk a lányoknak, miközben a jópofa pózok gyakorlásában is remekelt egy-egy különcködő csoport. De nem kevésbé élvezték vidám hangulatban a „fekete sereg” tagjai a fotózkodást. Mindenféle pozícióban munkálkodó vezetői személyiség, ügyvezetőtől a masszőrig, vezetőedzőtől a csapatorvosig csatlakoztak a jó hangulatú társaságokhoz. Ezt próbáltuk összeállításunkkal, háttérképeinkkel érzékeltetni olvasóinkkal. Természetesen a hivatalos csapatképeken a portrékon sem tilos a mosolygás. Majd meglátják augusztus 19-én a dupla oldalainkon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!