Női kézilabda

2014.09.03. 18:10

A Dunaújvárosi Kohász női kézilabdázóinak embersége Nikiért

Dunaújváros - A szerdai Dunaújvárosi Kohász - Siófok NB I-es női kézilabda-mérkőzés előtt megható találkozásnak lehettünk tanúi.

Jankó Árpád

Fotó: Ónodi Zoltán

Radulovics Bojana szakmai igazgató és Szemenyei István ügyvezető adták át a fiatal dunaújvárosi, jelenleg komoly betegséggel harcoló Horváth Niki édesapjának a nagy segítséget jelentő pénzösszeget. Horváth Géza elcsukló hangon köszönte meg ezt a támogatást. Elmondta: - Amikor év elején elvesztette a család az édesanyát, már akkor is éreztük Radulovics Bojana és társainak a támogatását. Emberségből, tisztességből a Dunaújvárosi Kohász Akadémia jelesre vizsgázott. De nemcsak ők, hanem az egész város, amely fantasztikus érzéssel és segítőkészséggel támogatott bennünket. Niki egy igazi családba került, mint sportoló és ezt a szeretet nagy betegen is érzi. Lányomban maximálisan benne van az akarat, édesanyja irányította a sport felé, és ő ennek az eszmének meg akar felelni. Elmondta, hogy vissza akar kerülni társaihoz, még akkor is, ha már többet nem sportolhat. De ezt a családot ő sosem fogja elhagyni. Hálás köszönet mindenért...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!